Als organisator of coördinator ben je bewust van het vele werk dat komt kijken bij de organisatie van een evenement. Een belangrijk onderdeel is het logistieke gedeelte, waaronder ook de veilige en betaalbare stockage of opslag van alle materialen. Zelfs de meest doorwinterde en professionele organisator of coördinator van evenementen weet welke uitdagingen dit met zich meebrengt.

Het huren van een opslagcontainer zou wel eens de oplossing kunnen zijn op al je opslaguitdagingen voor en tijdens je evenement.  Sta je in voor de organisatie van een muziekevenement of festival, een sporttornooi, een reünie of eender welk feest, lees dan zeker verder want hierna bespreek ik vijf goede redenen waarom een opslagcontainer of opslag unit een goeie oplossing is voor de opslaguitdagingen van materialen op jullie evenement. 

ls organisator of coördinator van een evenement ben je ervan bewust hoeveel er komt kijken bij de organisatie van een evenement. Een belangrijk onderdeel is het logistieke gedeelte, waaronder ook de veilige en betaalbare stokkige of opslag van alle materialen. Zelfs de meest doorwinterde en professionele organisator of coördinator van evenementen weet welke uitdagingen dit met zich meebrengt.


Het huren van een opslagcontainer zou wel eens de oplossing kunnen zijn op al je opslaguitdagingen voor en tijdens je evenement.  Sta je in voor de organisatie van een muziekevenement of festival, een sporttornooi, een reünie, … lees dan zeker verder want hier volgen X redenen waarom een opslag container of opslag unit een goeie oplossing is voor de stockage of opslaguitdagingen van de materialen van jullie evenement. 


5 Redenen waarom opslagcontainer ideaal is voor een evenement

1. Opslagcontainers kunnen onmiddellijk ingezet worden, er is geen installatietijd 

  1. Opslagcontainers kunnen onmiddellijk ingezet worden, er is geen installatietijd 

Naast het plannen en coördineren van een evenement is het opstellen het meest tijdrovende onderdeel ervan.  Het duurt soms dagen om alle onderdelen van het evenement zoals tenten, podia, decoratie etc., op hun juiste plaats te krijgen. Als je dan ook nog je tijd moet steken in het zelf maken of opstellen van geschikte en veilige opslagruimtes ... Wel, dit is niet efficiënt en bovendien veel werk. Tijd die je beter kunt gebruiken.

Een container als opslagunit, een opslagcontainer dus, huren  is een zeer eenvoudige en uiterst geschikte oplossing. Je bestelt de container(s) in de afmeting die het best aansluiten bij je opslagbehoeften, spreekt de leveringsdatum af en je bent ervan af. 

Op de afgesproken dag worden de opslag containers geleverd en op hun juiste plaats gezet. Na het evenement worden ze terug opgehaald.

Naast het plannen en coördineren van een evenement is het opstellen de meest tijdrovende onderdeel van het organiseren van een evenement. Het duurt soms dagen eer dat alle onderdelen van het evenement, zoals tenten, podia, decoratie etc., op hun plaats staan. Je tijd steken in het maken van opslagruimtes en tijdelijke vloeren voorzien is niet efficiënt en bovendien zeer tijdrovend. Tijd die je beter kunt gebruiken.


Een container als opslagunit, een opslagcontainer dus, huren daarentegen is wel een zeer eenvoudige en uitermate geschikte oplossing. Je besteld de container(s) die het best aansluiten bij je opslagbehoeften, spreekt de leveringsdatum af en je bent ervan af. 

Op de afgesproken dag worden de opslag containers geleverd en op hun juiste plaats gezet.

2. Een opslagcontainer is een zeer kostenefficiënte oplossing


2. Een opslagcontainer is zeer kostenefficiënte oplossing

Zelf tijdelijke opslagplaatsen maken is in de meeste gevallen ook duurder. Zeker als je opslag nodig hebt op verschillende plaatsen. Soms gebruikt men hiervoor tijdelijke constructies zoals tenten waar men dan nog een tijdelijke vloer in moet leggen die stevig is en bestand is tegen regen. Dan is er nog de noodzakelijke beveiliging van deze opslagplaatsen.

Door een gesloten Kuub container te huren als opslagruimte los je al deze problemen in één keer op. Gedaan met gedoe met tenten en tijdelijke constructies en vloeren te leggen.

Zelf tijdelijke opslagplaatsen maken is in de meeste gevallen duurder. Zeker als je opslag nodig hebt op verschillende plaatsen. Soms gebruikt men hiervoor tijdelijke constructies zoals een tent aar men dan nog een tijdelijke vloer in moet leggen die tegelijk stevig is en tegen regen moet kunnen. Dan spreek ik nog niet over de noodzakelijke beveiliging van deze opslagplaatsen.


Door een gesloten Kuub container huren als opslagruimte los je al deze problemen in één keer op. Gedaan met gedoe met tenten en tijdelijke constructies en vloeren te leggen.

3. Een gesloten container is de veiligste opslagmethode

3. Een gesloten container is de veiligste opslagmethode

Wie bekend is met de organisatie van evenementen weet dat men soms tenten gebruikt als tijdelijke opslagplaats op het festival of evenement. Dit is niet de veiligste manier om het materiaal en de voorraden van je evenement of festival in op te slaan. 

Van de voorraden die opgeslagen zijn in een gesloten container of opslag container weet je gegarandeerd zeker dat ze bestand zijn tegen de extreemste weersomstandigheden. 

Door de speciale lock-box is het praktisch onmogelijk om het slot te bereiken met knip- of snijgereedschap. Deze lock-box in combinatie met een speciaal veiligheidsslot is de beste beveiliging tegen vandalisme en diefstal.

Wie bekend is met de organisatie van evenementen weet dat men soms tenten gebruikt als tijdelijke opslagplaats op het festival of evenement. Dit is niet de veiligste manier om het materiaal en de voorraden van je evenement of festival in op te slaan. 


Van de voorraden die opgeslagen zijn in een gesloten container of opslag container weet je gegarandeerd zeker dat ze bestand zijn tegen de extreemste weersomstandigheden. 


Door de speciale lock-box is het praktisch onmogelijk om het slot te bereiken met knip- of snijgereedschap. Deze lock-box in combinatie met een veiligheidsslot is de beste beveiliging tegen vandalisme en diefstal.

4. Een gesloten container of opslagunit van Kuub is een propere oplossing

4. Een gesloten container of opslagunit van Kuub is een propere oplossing

Ik weet het wel, sommige containers die je tegenkomt zien er niet uit. Ze zijn vuil en/of verroest.

Niet zo met de opslagcontainers van Kuub. Deze zijn proper geschilderd en worden voortdurend goed onderhouden. 

Dit is ook het geval langs de binnenkant. Onze opslagcontainers zijn uitgerust met een propere houten voer.  Ze zijn gewoon aantrekkelijk en inzetbaar op elk evenement.

Ik weet het wel, sommige containers die je tegenkomt zien er niet uit. Ze zijn vuil en/of verroest. 

Niet zo met de opslagcontainers van Kuub. Deze zijn proper geschilderd en worden constant goed onderhouden. 


Dit is ook het geval langs de binnenkant. Onze opslagcontainers zijn uitgerust met een propere houten voer.  Ze zijn gewoon aantrekkelijk.

Container voor evenement is breed inzetbaar

5. Opslagcontainers zijn breed inzetbaar

5. Opslagcontainers zijn breed inzetbaar

In punt drie haalde ik al aan dat een opslagcontainer een veilige manier is om je kostbare festival of evenement materialen in op te slaan. Maar er is nog een voordeel: opslagcontainers kunnen voor meerdere redenen ingezet worden. Zo kunnen ze dienen als afbakening van het publieke gedeelte van het terrein of aan de ingang. Op die manier krijgen ze dus een dubbele functie.

Die zware stalen bakken zijn ook ideaal als shop om de merchandising te verkopen, als EHBO ruimte of beursstand. 

Het is trouwens maar een koud kunstje om de wanden met artwork of reclame van het evenement uit te rusten.

In punt drie haalde ik al aan dat een opslagcontainer een veilige manier is om je kostbare festival of evenement materialen in op te slaan. Maar er is nog een voordeel: opslagcontainers kunnen voor meerdere redenen ingezet worden. Zo kunnen ze dienen als afbakening van het publieke gedeelte van het terrein of aan de ingang? Op die manier krijgen ze dus een dubbele functie.


Die zware stalen bakken zijn ook ideaal als shop om de merchandising te verkopen of EHBO ruimte. 


Het is trouwens maar een koud kunstje om de wanden met artwork of reclame van het evenement uit te rusten.

Besluit:
Opslagcontainers zijn een breed inzetbare, propere opslagoplossing voor jouw evenement of festival. Ze blijken ook nog heel kostenefficiënt te zijn.

Besluit:

Opslagcontainers zijn een breed inzetbare, propere opslagoplossing voor jouw evenement of festival. Ze blijken ook nog heel kostenefficiënt te zijn.

Tijdelijk meer plaats


Extra bergruimte nodig voor op je evenement of festival?

About the Author LVDB001

Share your thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}