Opslagruimte huren - Self Storage Brugge, Geel of Turnhout

Welke opslagruimte huren?

Wil je een kleine of een grote opslagruimte huren? Heb je een stapelplaats nodig voor korte of lange termijn? Wat wil je precies opslaan of stapelen? Heb je regelmatig spullen uit die opslagruimte nodig of totaal niet? Heb je tijdelijk bijkomende ruimte nodig thuis of bij je zaak?

Dit zijn enkele vragen die men zich kan stellen om te bepalen welke opslagruimte het meest geschikt is om te huren.

Verschillende soorten opslagruimtes? Jazeker!

Meer dan 28 jaar ervaring.  Die jarenlange ervaring zette de mensen van Kuub aan om verschillende opslagmogelijkheden uit te werken hetgeen resulteerde in het compleetste aanbod van opslagmogelijkheden in de sector.

Je hebt de keuze tussen Self Storage, @Home en Mobiele opslagruimtes. Keuzestress is niet nodig. Om je te helpen bij de verschillende opslagmogelijkheden zal ik elk onderdeel apart duiden.

In dit artikel behandel ik self storage, dat waarschijnlijk de bekendste vorm is.

Self Storage: Opslagruimte huren bij Kuub in Brugge, Geel of Turnhout

Jaren geleden, toen een opslagruimte huren voor zelf opslag nog totaal onbekend was in België, behoorde Kuub tot de pioniers. Met een eerste Self-Storage faciliteit in Turnhout, onderscheidde men zich van de meeste andere aanbieders die zich beperkten tot het stapelen van meubels in één grote gemeenschappelijke hal. De klassieke meubelopslag, zeg maar. 

Self storage: je huurt je eigen opslagruimte in Brugge, Geel of Turnhout

Het systeem is zeer praktisch. Je huurt het formaat opslagruimte dat je nodig hebt. Het grote voordeel is dat de verschillende formaten aan opslagruimtes zich in een groter geheel bevinden.

Elke opslagruimte is als het ware een aparte, afgesloten en beveiligde entiteit dat mee profiteert van de elektriciteit, verwarming en beveiliging van het gebouw. Je betaalt een vaste maandelijkse prijs waarin alles vervat zit. Je hoeft dus zelf geen bijkomende overeenkomsten af te sluiten voor verwarming etc. En de verwarming is maar één voorbeeld, ook de diensten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Opslagruimte huren bij Kuub is  eenvoudig -. Er is een Kuub Opslag vestiging in Brugge, Geel en Turnhout.

Opslagruimte huren in Brugge, Geel of Turnhout zonder lange termijn huurcontract

Nog een positieve eigenschap van self storage is dat je geen lange termijn huurcontract hoeft af te sluiten. Je huurt de opslagruimte zo lang je deze nodig hebt en kunt deze ook meteen opzeggen wanneer je dit wil. De opslagruimte leegmaken, sleutels/ toegangsbadge afgeven, afrekenen en dat is alles. En dan stopt het ook meteen. 

Leveringen ontvangen als je er niet bent: geen probleem

Zoals ik eerder al aanstipte zijn er nog een aantal bijkomende diensten inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van Kuub Self Storage. Eén voorbeeld is het aannemen van leveringen door de Kuub filiaalmanager (m/v). Kleine pakjes worden aangenomen op het kantoor en bijgehouden tot je dit kunt ophalen. Voor grote(re) leveringen kun je zelfs toestemming geven om de levering rechtstreeks in jouw opslagruimte te plaatsen. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van de Kuub filiaalverantwoordelijke. 

Gratis gebruik van hulpmiddelen

Eenvoudig wagen laden met gratis laadplateau.

De Kuub Self Storage is voorzien van handige hulpmiddelen zoals handige platte karren etc.

Daarnaast is er ook een hydraulisch laad-/losplateau waarmee je eenvoudig je auto en bedrijfswagen kunt laden/ lossen. Zware spullen kunnen eenvoudig uit de wagen gehaald worden door het laadplatform op niveau van de wagen te brengen.

Huur een veilige opslagruimte in Brugge, Geel of Turnhout

Veel veiliger dan bij Kuub zal het niet worden, denk ik. Het terrein is volledig omheind terrein. Het gebouw waarin jouw opslagruimte zich bevindt is afgesloten en beveiligd met een alarm. Daarnaast zijn er overal camera’s met opname van de beelden waardoor elke bezoeker geregistreerd wordt. De afzonderlijke opslagruimtes zijn ook apart afgesloten en beveiligd.

BESLUIT: 

Een Kuub Self Storage opslagruimte huren is eenvoudig en veilig. Je huurt de opslagruimte zo lang je deze nodig hebt en je hangt niet vast aan een huurcontract van lange termijn.  Veel bijkomende diensten zoals bv. het ontvangen van leveringen als je niet aanwezig bent zijn gratis.

Self Storage van Kuub

Kleine of grote opslagruimte huren? Voor een korte of lange termijn? In Brugge, Geel, Oud-Turnhout, Tienen of Turnhout? Veilig en met toezicht.