Mobiele Opslag van Kuub. Breng de opslagruimte naar je spullen en niet omgekeerd.

Mobiele Opslag van Kuub?

Geen Self-Storage bij jou in de buurt?

Bij Kuub krijgen ze  regelmatig opmerkingen over het ontbreken van een Kuub Self Storage in gemeente X of stad Y. En dat is op dat moment een terechte opmerking.

Voor de derde vestiging werd hard nagedacht en er werd gekozen voor Brugge. En daar zijn we heel blij mee. Maar tegelijk wil dit ook zeggen dat er zoveel andere steden zijn waar er nog geen Kuub Self Storage faciliteit is.  


Teveel laden en lossen

Ook krijgen we wel eens de opmerking dat het "toch een hele karwei is om alles in een wagen te laden om daarna weer te lossen en te stapelen in een opslagruimte". 

Dan wordt er ook wel eens geopperd dat een opslagcontainer een ideale oplossing zou zijn om bv. de spullen van je hobby of sport in te bewaren maar door praktische redenen kan of mag er geen opslagcontainer bij de woning worden gezet.


Mobiele Opslag van Kuub


Deze en andere terugkerende opmerkingen van klanten zette ons aan het denken. Zo is Mobiele Opslag ontstaan.

Heb je geen Self Storage maar je wil toch je spullen een tijd wegzetten? Met een Mobiele Opslagruimte is dit zo gefikst. 

Zie je er tegenop te verhuizen, te laden en over te laden? Niet nodig met Mobiele Opslag. Je brengt immers de opslagruimte naar de plaats waar je spullen staan en deze komen er niet meer uit tot je ze weer nodig hebt. Jouw volledige gesloten opslagunit wordt bij Kuub uit de aanhangwagen gehaald en veilig en in goede omstandigheden opgeslagen tot .. ja tot je je spullen nodig hebt. Je geeft een seintje of stuurt een bericht en de gesloten opslagbox én aanhangwagen zullen klaarstaan voor jou om af te halen.

Ook om de spullen van je hobby op te bergen is Mobiele Opslag een goede oplossing. Alle spullen blijven netjes samen tot je deze opnieuw nodig hebt. Dan hoef je slechts de aanhangwagen op te halen en je hebt alles mee naar de plaats waar je ze nodig hebt.

De korte presentatie hierboven toont nog eens hoe eenvoudig het is.

Stel gerust al je vragen en geef je opmerkingen.

BESLUIT:
Met Mobiele Opslag blijven je spullen in de opslagruimte die je zelf haalt bij Kuub Opslag.

Mobiele opslag heet nu Self Storage geleverd


Keuze uit verschillende formaten. Na het laden blijft de opslagbox bij jou staan of wij zetten deze een tijd voor je weg.