Waar kunnen je leveringen gebracht worden als je aan het werk bent? Bij Kuub krijgt elke klant gratis ontvangstservice voor paketten
Een afleveradres waarop leveranciers veilig en probleemloos  jouw leveringen kunnen achterlaten, een noodzaak voor elke moderne vakman.

Mijn vorig artikel gaat over de uitdagingen waar elke startende installateur van elektriciteit en HVAC mee te maken heeft. Maar eigenlijk is dit even relevant voor elke vakman die al een tijd bezig is. 

Productieve uren optimaliseren

Een moderne vakman optimaliseert de beschikbare tijd om er zoveel mogelijk productieve uren van te maken. Productieve uren brengen potentieel het meest op.

Onder optimaliseren van de beschikbare tijd valt ook  het beperken van de tijd dat men bij de plaatselijke groothandel doorbrengt. Begrijp mij niet verkeerd. Ik hou hier zeker geen pleidooi om niet te kopen bij de plaatselijke groothandel.  Ik wil wel wijzen op het verlies van de beschikbare tijd door zelf fysiek  bij de groothandel te zoeken naar het juiste artikel, de goederen uit de rekken te halen, jouw beurt af te wachten aan de kassa en te wachten op een afgedrukte bon of factuur.

De tijd dat jij daar spendeert is tijd dat je niet voor je klanten kunt werken en dat je bijgevolg ook niet kunt factureren.


Meerdere bestelkanalen

Moderne groothandels bieden meerdere bestelkanalen aan. Zo kan je bestellen op de webshop, een e-mail sturen, je bestelling doorbellen en de betere groothandel beschikt over een eigen smartphone app waarmee je eenvoudig vanuit je bestelwagen of vanop de werf kunt bestellen.


Je eigen afleveringsadres

Van op afstand je materiaal bestellen is nog interessanter als alles ook bij jou geleverd wordt.

Zo hoef je niet naar verschillende leveranciers te rijden om je bestelde artikelen op te halen.


Maar er is niemand thuis

Als je op de werf of bij klanten aan het werk bent, ben je natuurlijk niet in de mogelijkheid om thuis leveringen in ontvangst te nemen. Een alternatief leveringsadres is aangewezen. Je kunt natuurlijk rekenen op je lieve buren, maar voor hoe lang? Of op je schoonmoeder. Maar zijn die behulpzame mensen steeds thuis wanneer de verschillende koeriers leveren?


Elke Kuub Self Storage klant geniet van gratis ontvangstservice voor leveringen. Ideaal om al jouw materialen op één centrale plaats te laten leveren en op te slaan.

Gratis leveringsadres bij Kuub Opslag

Om de uitdaging van een afleveradres voor jou op te lossen biedt Kuub Opslag aan om de leveringen voor jou in ontvangst te nemen. De verantwoordelijke van de vestiging zorgt ervoor dat je leveringen netjes in je opslagruimte worden geplaatst. Of je geeft de toegangscode van je opslagruimte en laat de leverancier zelf leveren in je opslagruimte. Zo staan je goederen veilig tot jij ze kunt ophalen. Zo hoef je slechts naar één centrale plaats te rijden om al je leveringen in ontvangst te nemen.  En elke Kuub opslagfaciliteit is uitgerust met camera’s zodat in het uitzonderlijke geval er zich iets moest voordoen met een chauffeur, je steeds de opgenomen beelden kunt bekijken.


Profiteer van extra kortingen bij je leveranciers

Elke vakman heeft een aantal materialen die hij veel verbruikt. Je spaart geld uit door van deze materialen grotere hoeveelheden af te nemen en zo te profiteren van staffel- of hoeveelheidskortingen. Risico heb je niet want je gebruikt die materialen toch heel frequent. 

Je neemt mee wat je nodig hebt en de rest blijft gewoon in je opslagruimte staan.

Dus naast een leveringsadres met service heb je ook een perfecte opslagplaats ter beschikking.


Hoeveel kost zo`n opslagruimte?

De maandelijkse huurprijs hangt af van het volume van je opslagruimte.  Een locker van 1m³ heb je al  voor EUR 12 per maand. Dus daarvoor moet je het niet laten.


BESLUIT:

Een moderne vakman optimaliseert zijn productieve tijd. Door materialen te leveren bespaar je veel tijd. Maar dan heb je natuurlijk een afleveradres nodig waar men overdag aanwezig is. Kuub biedt zijn klanten gratis ontvangstservice voor leveringen.

Gratis leveradres bij je opslagruimte

Ook je leveringen worden aangenomen en voor je weggezet.