Lees de 6 baten die je hebt bij gebruik van kunststof verhuisdozen voor je verhuis.

Leestijd ca. 1 minuut

6 baten van herbruik-bare kunststof verhuis-dozen

We leven in een tijd van veranderingen. Er wordt nagedacht over duurzaamheid, over impact op klimaat en milieu.  Zaken die we tot nu als vanzelfsprekend beschouwden lijken ineens voor verbetering vatbaar. 

Ook de klassieke verhuisdoos werd heruitgevonden. De handige, herbruikbare kunststof verhuisdozen die eerst enkel gebruikt werden bij kantoorverhuizingen zijn vanaf nu beschikbaar voor iedereen.


1. Plastic verhuisdozen zijn mega sterk en zeer duurzaam

Kunststof verhuisdozen zijn gemaakt van harde plastic waardoor ze zeer sterk zijn. 

In tegenstelling tot kartonnen verhuisdozen deuken plastic verhuisdozen niet in en behouden ze hun vorm. Inpakken in kunststof verhuisdozen is veel prettiger dan in kartonnen verhuisdozen.


2. Eco-vriendelijke verhuisdozen

Doordat een kunststof verhuisdoos zo sterk is heeft ze een veel langere levensduur in vergelijking met een verhuisdoos van karton. Plastic verhuisdozen kunnen tot 400 verhuizingen meegaan alvorens ze gerecycleerd worden hetgeen met kartonnen verhuisdozen helemaal niet het geval is. 

Laat de bomen dus maar in het bos.
Met kunststof verhuisdozen verhuis je zonder afval.


3. Weerbestendige verhuisdoos

Regent het op je verhuisdag dan heb je pech. Tenminste als je voor kartonnen verhuisdozen hebt gekozen. Natte kartonnen dozen scheuren. Plastic verhuisdozen absorberen geen water. Met kunststof verhuisdozen loop je alvast niet het risico dat de inhoud op straat of in de verhuiswagen verspreid ligt.


4. Plastic verhuisdozen zijn klaar voor gebruik

In tegenstelling tot de kartonnen versie hoef je plastic verhuisdozen niet in elkaar te vouwen en dicht te plakken met inpaktape. Deze fantastische verhuisdozen zijn klaar voor gebruik. 

Ook na het uitpakken spaar je tijd uit omdat je de verhuisdozen niet opnieuw dicht moet vouwen.


5. Stapelbare verhuisdozen

De sterkte van plastic verhuisdozen zorgt ervoor dat deze zeer goed stapelbaar zijn. Het ontwerp van de verhuisboxen laat toe om ze hoog te stapelen waardoor je veel plaats wint in huis tijdens het inpakken maar ook in de verhuiswagen.

Lege verhuisdozen zijn dan weer goed nestbaar, wat wil zeggen dat ze perfect in elkaar passen.


6. Handige verhuisdozen

Door de geïntegreerde handvaten zijn kunststof verhuisdozen zeer goed handelbaar en daardoor handig in gebruik. Rondrijden om verhuisdozen te zoeken is ook verleden tijd want deze plastic verhuisdozen worden aan huis gebracht.

 Laat ook enkele karretjes samen met de verhuisdozen leveren. Deze karretjes zijn ontworpen om perfect onder een stapel verhuisdozen te passen.

Zo verloopt je verhuis letterlijk op wieltjes. ?


BESLUIT:
Kunststof verhuisdozen zijn sterk, weersbestendig, duurzaam, eco-vriendelijk, stapelbaar en zeer handig in gebruik. Daarom is inpakken in plastic verhuisdozen veel prettiger.

Wij verhuren geweldige herbruikbare verhuisdozen

GreenBox kunststof verhuisdozen zijn megasterk, heel handig en verrassend voordelig. De GreenBox verhuisdozen zijn niet slecht voor het milieu.