Het GreenBox Hotel biedt een uitbreiding van je ruimte thuis of kantoor. Het is voordelig en het kan al vanaf één enkele box.

Leestijd ca.2 minuten

Plaatsgebrek? Stuur je gerief op hotel!

Plaatsgebrek komt veel voor. We bezitten dan ook veel gerief. Consumeren, weet je wel. ?

Sommige zaken zijn te mooi om weg te doen. Neemt teveel plaats in thuis, op kantoor,..  maar vaak toch te weinig om ervoor een opslagruimte te huren.

De oplossing? Stuur je gerief op hotel!


Wegens plaatsgebrek thuis, op kantoor of in de zaak

Veel mensen zouden graag de beschikbare plaats nuttiger gebruiken. We weten dat. Door te luisteren naar onze klanten kwamen we erachter dat er niet echt een oplossing bestond om eenvoudig een beperkt aantal spullen op te slaan. Ruimte en orde brengt rust en in deze tijden van informatie-overload is mentale rust belangrijker dan ooit. 

Ik heb het over de winterkledij tijdens de zomer, het speelgoed dat nog in de tienerkamer staat maar waar dochter of zoon al lang niet meer mee speelt. Over de administratie die je tien jaar moet bijhouden. Het kerstgerief tijdens alle maanden dat het geen kerst is. De verzameling van wat dan ook. 

Ik kan zo wel nog een tijdje doorgaan. Allemaal voorbeelden van zaken die je wil bijhouden maar waar je liefst niet de beperkte en belangrijke ruimte thuis of op kantoor aan opoffert. 


Welkom in het GreenBox Hotel

Hoe zit dat nu met dat GreenBox Hotel?

Wel het is echt heel simpel, zoals dat meestal gaat met slimme oplossingen.  

  1. Vraag een aantal GreenBox verhuisdozen. Hoeveel? Zoveel als je nodig hebt. Het kan al vanaf één enkele doos.  Twijfel je? Vraag er enkele meer. Je betaalt toch enkel voor de boxen die je op hotel stuurt.
  2. Klaar met inpakken? Laat je gevulde GreenBoxen ophalen.
  3. Jouw GreenBox(en) staat veilig in ons GreenBox Hotel. 

En nu? Genieten van de ruimte die je bijgekregen hebt.  

Voel je de rust al terugkeren?


GreenBox Hotel, dat is duur zeker?

Helemaal niet. Je betaalt een laag vast bedrag per box per maand. We hebben er bewust voor gekozen om de prijs zo laag mogelijk te houden. Zo is het GreenBox Hotel toegankelijk voor iedereen.


Hoe weet ik in welke GreenBox mijn gerief zit?

Heel eenvoudig: Elke GreenBox heeft een eigen nummer. Zo is het het een koud kunstje om een lijstje te maken met de inhoud van elke GreenBox.

Hou precies bij waar al uw goederen, spullen, kaften, ... zijn met de genummerde verhuisdozen. Te huur bij Kuub.


En als ik iets nodig heb uit een GreenBox?

Dat is toch ook geen probleem. Laat het even weten en we zetten de box voor je klaar in jouw Kuub vestiging te Brugge, Geel of Turnhout. Geen tijd of zin om zelf de verplaatsing te maken? Zeg het ons en we brengen de juiste GreenBox naar de plaats waar jij wil.


Hoe veilig is het GreenBox Hotel?

Heel veilig. Elke GreenBox kan je met een tag afsluiten. Zo’n tag heeft een uniek nummer en kan slechts één keer gebruikt worden. Op die manier kan er niemand ongemerkt in jouw GreenBox komen.

Huur verhuisdozen die je kunt afsluiten. De speciale zegel zorgt ervoor dat niemand ongemerkt in je verhuisdozen kan komen.


Het GreenBox Hotel zelf is op dezelfde manier beveiligd als de Kuub Self Storage vestiging. Er is dus camerabewaking met opname van de beelden en alarm met 24/7 meldkamer. Weinig woningen zijn zo goed beveiligd als een vestiging van Kuub. 


Wanneer kan ik inchecken? ?

Wanneer jij wil.

De GreenBoxen zijn beschikbaar en het GreenBox Hotel is ingericht en  operationeel. Jouw spullen zijn dus welkom bij ons als gast in het GreenBox Hotel.


BESLUIT:

Het GreenBox Hotel biedt een uitbreiding van je ruimte thuis of kantoor. Het is voordelig en het kan al vanaf één enkele box.

Wegens plaatsgebrek ...

Waar blijf je met die administratie, winterkledij, speelgoed, ...? Stop het in een GreenBox

en stuur het op hotel.