Meubelbewaring bij Kuub: deuren van gang met aparte opslagruimtes

Leestijd: ? 2 minuten

In 't kort 

Meubelbewaring van Kuub Opslag is de ideale formule voor wie langere tijd meubels en andere spullen wil wegzetten zonder dat regelmatige toegang vereist is. Alles wordt thuis opgehaald en terugebracht. Je gaat geen huurcontract aan en je betaalt geen huur. Meubels worden ingepakt en alles staat in een aparte opslagruimte.  De prijs per m³ is lager.

Wanneer je jouw meubels voor langere tijd wil opslaan en tussentijdse toegang tot de opslagruimte is niet noodzakelijk, dan is meubelbewaring een goede optie.  Er is meubelbewaring en er is meubelbewaring van Kuub Opslag. In deze blogpost ontdek je het verschil.

1. Betaal geen huur voor de opslagruimte

Voor de meubelbewaring van Kuub Opslag betaal je geen maandelijkse huur. Dat komt omdat je immers geen opslagruimte huurt. Je betaalt enkel voor het werkelijk opgeslagen volume. 


2. Aparte opslagruimte

Jouw meubels komen in een aparte opslagruimte te staan, ook al heb je niet de volledige ruimte nodig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw spullen samen met die van andere klanten opgeslagen worden. Zelfs al nemen jouw meubelen en spullen meer plaats in dan de opslagruimte, dan wordt er gewoon een bijkomende opslagruimte voorzien voor jouw spullen. 

Hoewel je een eigen opslagruimte krijgt, betaal je alleen voor het daadwerkelijk opgeslagen volume. 


3. Professioneel ingepakt en beschermd

De meubelbewaring van Kuub Opslag wordt steeds aangeboden in combinatie met een ophaal- en terugbreng service door professionele verhuizers. Jouw meubelen worden steeds goed ingepakt met bewaringsdekens. 


4. Meubels staan op een verdieping? Geen probleem!

Meldt dit bij het reserveren van de ophaling. Dan brengen we een meubellift mee. Ook verpakkingsmaterialen zijn geen probleem. Zowel verhuisdozen als beschermmaterialen hebben we op voorraad liggen. Meldt het even en we brengen alles mee.


5. Prijs meubelbewaring

Meubelbewaring van Kuub Opslag is de ideale formule wanneer je jouw meubelen of spullen een tijdlang wil wegzetten zonder dat je toegang nodig hebt. Daarom betaal je ook enkel voor het werkelijk opgeslagen volume, ongeacht of dit in een of meerdere opslagruimtes is weggezet. Doordat je geen toegang nodige hebt tot je spullen zal de kost per m³ steeds goedkoper zijn dan wanneer je een opslagruimte huurt. 


6. Veilig en beschermd

Je hoeft er niet voor te vrezen dat er wat gebeurt met jouw meubels. De opslagruimtes zijn afgesloten en worden bewaakt. Bovendien worden de meubels beschermd met dekens, zodat ze hun originele kwaliteit bewaren. Zo kun je met een gerust hart je meubels bij ons opslaan!


7. Geen huurcontract en heel flexibel

Je sluit geen huurcontract af voor lange termijn. Je huurt immers niet echt een opslagruimte. Niets zo vervelend als contracten waar je voor ‘eeuwig aan vastzit’. Bij Kuub Opslag kun je altijd tussentijds aangeven dat je meer ruimte nodig. Er kan immers altijd iets veranderen in jouw persoonlijke situatie. Wij begrijpen dat en dus verplichten we jou nergens toe! Op eenvoudig verzoek brengen we je spullen en meubels terug, ongeacht waar naartoe.


Insert Content Template or Symbol

Niet elke opslagbehoefte is gelijk. Daarom bieden we verschillenden formules