Verbouwen maar wat met de meubelen?

Voorbereiding van de werken

Het is zover. Je hebt beslist om een aantal werken uit te voeren in je woning.
De vloer vernieuwen, een grote verbouwing, nieuwe plafonds, opschuren van het parket, etc. Welke renovatie je ook wil doen, een goede voorbereiding is zeer belangrijk.

Wat met meubelen en inhoud van kasten?

Voordat het echte werk kan beginnen zal je eerst de ruimte moeten leegmaken. Plaats heb je nodig, anders kan je niet deftig werken. Alle meubelen moeten eruit, evenals de inhoud van de kasten.  Het is simpel: de volledige kamer moet leeggemaakt worden.

Opslag container voor de deur

De simpele oplossingen zijn vaak de beste. Je kunt eenvoudig een afgesloten container huren om al je meubelen en spullen in te plaatsen. Zo’n container wordt gewoon voor de deur gezet, in de voortuin, op de oprit of zelfs op straat. In het laatste geval dien je wel even langs te gaan bij de gemeente om dit te melden en/of een vergunning te halen. Dit is niet meer dan een formaliteit, een administratief iets.

Geen dubbel werk, veel voordelen

Een opslag container of meubelcontainer huren heeft een aantal voordelen:

  • Je spullen blijven binnen bereik, zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen. De container staat immers op je oprit, of voor de deur.
  • Je vermindert de kans op verhuisschade: de meubelen moeten nl. slechts één keer verplaatst worden uit de kamer en één keer terug. 
  • Je spaart uit op transport: je hoeft geen bestelwagen of verhuiswagen te huren
  • Veilig: de opslagbox of container is afgesloten met een slot.
  • Warm: Een meubelcontainer of box is voorzien om verwarmd te worden in de winter (Die van Kuub toch).
  • Geventileerd: Een opslag box voor at home is passief geventileerd, hetgeen belangrijk is ter preventie van schimmel etc

BESLUIT

Werken in huis vereist plaats. De ideale oplossing om je meubels en spullen weg te zetten is in een Self Storage Geleverd opslagcontainer.

Tijdelijk meer plaats


Extra bergruimte nodig  tijdens de werken in - of de verbouwing van je woning?