Bijkomende opslagruimte te huur in Geel

Extra ruimte creëeren is meestal de reden waarom men op zoek gaat om een opslagruimte te huren. Los van het feit of je een opslagruimte te huur zoekt in Geel, Turnhout, Brugge of een andere plaats, zijn er toch een aantal zaken in overweging te nemen alvorens je een goeie beslissing kan nemen:

- Wat wil je precies opslaan?
- Hoeveel ruimte heb je nodig om je spullen op te slaan?
- Wil je een opslagruimte huren voor korte of lange termijn?
- Aan welke eisen moet een goeie bergplaats voldoen?


Het zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen alvorens een beslissing te nemen.
Hierna behandel ik deze vragen, punt voor punt, die betrekking hebben op het huren van een opslagruimte. 

Wat wil je precies opslaan?

De aard van de  spullen die je wil opslaan in een opslagruimte kan in bepaalde gevallen belangrijk zijn in de keuze naar de juiste opslagruimte. 

Ik denk bv. aan zware of grote spullen waarvoor je best een opslagruimte huurt op de begane grond of het gelijkvloers. 

Een ander voorbeeld waarbij de op te slaan spullen een belangrijke rol kan spelen is bv. bij de opslag van ontvlambare of chemische spullen.

Veel aanbieders en verhuurders van opslagruimtes laten niet toe dat je dergelijke artikelen in hun opslagplaats opslaat.


Hoeveel ruimte heb je nodig om spullen op te slaan?

Om een geschikte opslagplaats of magazijn in Geel te huren is ook de nodige ruimte een belangrijke factor. Daarbij kun je je jezelf afvragen of de spullen die je wil stockeren stapelbaar zijn of niet. 

Je kan veel ruimte uitparen door goed te stapelen. Meubels die je wil opslaan voor korte of lange termijn zijn perfect stapelbaar. 


Een volledige inboedel van twee personen in een opslagruimte van ca. 15 à 17 vierkante meter.  

Contacteer de medewerkers in ons Gees filiaall, zij hebben ervaring in het professioneel opslaan van allerhande goederen.

Wil je een magazijn of opslagruimte huren voor korte of lange termijn?

Dat je een opslagruimte wil huren in Geel, dat weet je al. Ook weet je ondertussen ook hoe groot de opslagruimte moet zijn. Het volgende waar je best even bij stilstaat is voor hoelang je de bergplaats of stapelruimte nodig hebt. 

Wil je je spullen echt opslaan voor lange termijn, bv. enkele jaren? Dan kan het huren van een opslagruimte met een traditioneel huurcontract een optie zijn. Denk hierbij wel dat er naast het maandelijkse huurbedrag ook kosten voor verwarming zullen bijkomen. 

Een andere optie is natuurlijk om een ruimte te huren in een groter geheel, bv. bij een aanbieder van Self Storage. De huurprijs voor een opslagruimte die je daar betaalt is alles inbegrepen. Dus met inbegrip van kosten voor verwarming, ventilatie en beveiliging. 

Opslagruimte huren bij een aanbieder self storage is in veel gevallen een goeie keuze omdat je de ruimte zo lang huurt als je deze nodig hebt. De huur van de opslagruimte opzeggen is meestal heel eenvoudig en kan zonder lange opzegperiode of opzegvergoeding. 

Welke eisen stel je aan een goeie bergplaats of opslag?

Jouw specifieke eisen voor een geschikte opslag in Geel is een belangrijk gegeven in de keuze van een goeie opslagplaats. Ik denk bv. aan een bepaald meubelstuk of machine die te groot is om door een gewone deur binnen te brengen. 

Een opslagruimte met een rolpoort is dan een betere keuze omdat je dan je spullen ook effectief in de ruimte kan binnenbrengen. 

Heb je altijd evenveel ruimte nodig? Bv.  een bedrijf die opslag nodig heeft om handelsvoorraden op te slaan, waarbij de hoeveelheden verschillen naar gelang de periode van het jaar of het seizoen.

Dan is het interessant om een opslagruimte te huren bij een self storage aanbieder, of verhuurder van opslagruimtes, die je toelaat om in de dalperiodes je spullen te verhuizen naar een kleinere opslagruimte om zo op huurkosten te besparen.

Ontdek Kuub Self Storage in Geel 

Bij het huren van een opslagplaats, magazijn of depot in Geel zijn er toch een aantal zaken die je moet overwegen. Aarzel niet om een e-mail te sturen, het contactformulier hieronder in te vullen of ons te bellen om een antwoord te krijgen op al je opslagproblemen en opslaguitdagingen.

Opslag nodig in Geel?

Misschien is self storage een geschikte oplossing voor de opslag van je meubelen, gerief of spullen.

Bij het huren van een opslagplaats, magazijn of depot in Geel zijn er toch een aantal zaken die je moet overwegen.Aarzel niet om een e-mail te sturen, het contactformulier in te vullen of ons te bellen om een antwoord te krijgen op al je opslagproblemen en opslaguitdagingen.