Extra opslagruimte te huur in Turnhout

Extra ruimte creëeren is meestal de reden waarom men op zoek gaat om een opslagruimte te huren. Los van het feit of je zoekt naar een opslagruimte te huur in Turnhout, Geel, Brugge of een andere plaats, zijn er toch een aantal zaken in overweging te nemen alvorens je een goeie beslissing kan nemen:

 1. 1
  Wat wil je precies opslaan? Het soort spullen die je wil opslaan in een opslagruimte kan in bepaalde gevallen heel belangrijk zijn in de keuze naar de juiste opslagruimte. Ik denk bv. aan grote of zware spullen waarvoor je best een opslagruimte huurt op de begane grond of het gelijkvloers. Nog een voorbeeld waarbij de op te slaan spullen een belangrijke rol kan spelen is bv. bij de opslag van chemische of ontvlambare spullen. Veel aanbieders en verhuurders van opslagruimtes.
 2. 2
  Hoeveel ruimte heb je nodig om je spullen op te slaan? Bij de keuze naar een geschikt magazijn of opslagplaats in Turnhout is ook de nodige ruimte een belangrijke factor. Daarbij kun je je jezelf afvragen of de spullen die je wil stockeren stapelbaar zijn of niet. Het spreekt voor zich dat je veel ruimte kunt besparen door je spullen op een goeie manier te stapelen. Meubels die je wil opslaan voor korte of lange termijn zijn perfect stapelbaar. Professionele verhuizers krijgen bv. een volledige inboedel van twee personen in een opslagruimte van ca. 15 à 17 kubieke meter. 
 3. 3
  Wil je een opslagruimte huren voor korte of lange termijn?. e weet dat je een opslagruimte wil huren in Turnhout. Je weet ondertussen ook hoe groot de opslagruimte moet zijn. Het volgende waar je best even bij stilstaat is voor hoelang je de bergplaats of stapelruimte nodig hebt. 

  Hoe lang wil je een magazijn of opslagplaats huren? Wil je je spullen echt opslaan voor lange termijn, bv. enkele jaren? Dan kan het huren van een opslagruimte met een traditioneel huurcontract een optie zijn. Denk hierbij wel dat er naast het maandelijkse huurbedrag ook kosten voor verwarming zullen bijkomen. . 
 4. 4
  Aan welke eisen moet een goeie bergplaats voldoen?. De eisen die je stelt aan een voor jou geschikte opslag is een belangrijk gegeven in de keuze van een goeie opslagplaats in Turnhout. Ik denk bv. aan een bepaald meubelstuk, machine die te groot is om door een gewone deur binnen te brengen. Dan is een opslagruimte die voorzien is van een poort is desgevallend een betere keuze omdat je dan je spullen ook effectief in de ruimte kan binnenbrengen. Heb je altijd evenveel ruimte nodig? Ik denk hierbij bv. aan een bedrijf die opslag nodig heeft om handelsvoorraden op te slaan, waarbij de voorraad kan verschillen naar gelang de periode van het jaar of het seizoen. Dan is het interessant om een opslagruimte te huren bij een self storage aanbieder, of verhuurder van opslagruimtes, die je toelaat om in de dalperiodes je spullen te verhuizen naar een kleinere opslagruimte om zo op huurkosten te besparen

Heb je vragen over opslag in Turnhout?

Je merkt dat er toch een aantal zaken zijn die je moet overwegen alvorens een magazijn, opslagplaats of depot te huren in Turnhout of ergens anders. Heb je na het lezen van dit artikel vragen, aarzel niet om een e-mail te sturente bellen of het contactformulier oneraan .
Bij Kuub Turnhout staan ze klaar om je te helpen met een antwoord te vinden op al je opslagproblemen of -uitdagingen.

 1. altijd evenveel ruimte nodig? Ik denk hierbij bv. aan een bedrijf die opslag nodig heeft om handelsvoorraden op te slaan, waarbij de voorraad kan verschillen naar gelang de periode van het jaar of het seizoen. Dan is het interessant om een opslagruimte te huren bij een self storage aanbieder, of verhuurder van opslagruimtes, die je toelaat om in de dalperiodes je spullen te verhuizen naar een kleinere opslagruimte om zo op huurkosten te besparen.Je merkt dat er toch een aantal zaken zijn die je moet overwegen alvorens een magazijn, opslagplaats of depot te huren in Turnhout of ergens anders. Heb je na het lezen van dit artikel vragen, aarzel niet om een bericht te sturen of te bellen. Bij Kuub Turnhout staan ze klaar om je te helpen met een antwoord te vinden op al je opslagproblemen.

Contactformulier

0 of 350
Selecteer vestiging van uw voorkeur
Brugge
Geel
Oud- Turnhout
Turnhout
Tienen