Meubelopslag, beeld van meubels en dozen in kubusvorm.

Leestijd: ? 1 minuut

In 't kort 

Voordelen van meubelbewaring, er zijn er meerdere. In deze blog bespreken we er drie: het klimaat, de bijkomende ruimte en de beveiliging.

Meubelbewaring biedt verschillende voordelen en kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Wil je bijvoorbeeld wat meer rust en ruimte creëren in jouw woning of kantoor, maar wil je nog geen afstand doen van jouw dierbare meubels? Of ga je verbouwen of misschien zelfs wel verhuizen en staan de meubels daarom in de weg? Dan kan meubelopslag een goede en tevens veilige optie zijn voor jouw kasten, banken, stoelen en meer. In deze blog kom je te weten wat de 3 grootste voordelen zijn van meubelbewaring.

1. Optimale klimaatomstandigheden

Je denkt misschien: ach, ik heb een grote garage; daar kan ik mijn meubels gerust een tijdlang opslaan. Echter ligt een te hoge luchtvochtigheid al gauw op de loer. Je kunt je voorstellen dat dat alles behalve ideaal is voor jouw geliefde meubels. Wanneer je voor meubelbewaring kiest, sla je jouw meubels op in een opslagruimte waar de luchtvochtigheid ideaal is. Schimmels maken geen kans en dus blijft de kwaliteit van jouw meubels bewaard.


2. Ideaal voor langere tijd

Je kunt je complete inboedel opslaan in een opslagruimte, maar meubels lenen zich er in het bijzonder voor. Waarom? Omdat je meubels vaak voor langere tijd wegzet en ze tussentijds ook niet nodig hebt. Daarom is het niet nodig om ze dicht bij huis te bewaren en kun je ze prima in een meubel storage opslaan.


3. Beveiligd tegen diefstal

Wanneer je jouw spullen thuis bewaart, dan wordt er niet altijd op gelet. Dat wil zeggen: je verlaat regelmatig het huis en dat is vaak het moment dat dieven toeslaan. Kostbare meubels kunnen een doelwit zijn. Reden genoeg om ze op een andere en tevens veiligere plek op te slaan. Bij meubelopslag is er 24/7 toezicht. Je meubels staan veilig en kunnen op een door jou gewenst moment weer opgehaald – of teruggebracht – worden!

Er is meubelbewaring en er is Kuub Opslag Meubelbewaring


Ontdek waarom meubelbewaring van Kuub Opslag de ideale formule is om langere tijd uw meubels en spullen weg te zetten:

Zeven voordelen van meubelbewaring door Kuub Opslag


Insert Content Template or Symbol

Niet elke opslagbehoefte is gelijk. Daarom bieden we verschillenden formules