Opslagcontainer of opslag box at HOME (@HOME) huren

Opslagcontainer of opslag box Kuub Op Locatie

Er zijn momenten dat je tijdelijk meer ruimte nodig hebt thuis, op de zaak, bij de vereniging of nog een andere plaats. 

Denk maar aan het plaatsen van meubels en spullen tijdens een verbouwing, een tijdelijke voorraaduitbreiding, een festival of evenement, het opbergen van seizoensartikelen zoals tuinmeubelen etc. 

Op zo een moment is de opslagformule Kuub Op Locatie een zeer geschikte oplossing.


Kuub Op Locatie, wat is dat?

Kuub Op Locatie is de opslagformule waarbij je een gesloten, stalen opslagcontainer huurt als tijdelijke uitbreiding van de beschikbare ruimte. Je hebt ze waarschijnlijk wel al eerder ergens zien staan. Het zijn zeecontainers die aangepast werden om als opslagruimte te kunnen voldoen.

Zo’n Kuub opslag Kuub Op Locatie, hoe werkt dat?

Het is heel simpel en de naam zegt het eigenijk al zelf. De opslag box  Kuub Op Locatie wordt met een vrachtwagen met opgebouwde kraan gebracht naar de plaats waar je tijdelijk meer ruimte nodig hebt, op eender welke locatie in België. De opslag box Kuub Op Locatie wordt met de kraan op zijn plaats gezet. Dat kan voor de deur op straat zijn, maar evengoed in een voortuin, op de oprit. op de parking van je bedrijf, op het festivalterrein. Je gebruikt de opslagcontainer zo lang als je deze nodig hebt. Ben je klaar, dan wordt de lege opslagcontainer terug opgehaald. Zo eenvoudig is dat.


Huur een opslagcontainer voor gebruik bij je thuis ofwel Kuub opslag box @HOME

Droge opslagruimte huren voor thuis

Het grote voordeel van die aangepaste zeecontainers van de Kuub opslag Op Locatie is dat ze volledig waterdicht zijn. Dergelijke zeecontainers werden immers ontworpen om aan zeer extreme omstandigheden op zee te weerstaan. Het is immers de bedoeling dat de inhoud droog en onbeschadigd aankomt op de bestemming, na soms enkele weken op ruwe zeeën te hebben doorgebracht.

Een Kuub Op Locatie opslagruimte is ook voorzien van passieve ventilatie. Op eenvoudig verzoek wordt de opslagbox uitgerust met een verwarming. Dit is welkom voor gebruik tijdens de wintermaanden.


Wat is het voordeel van Kuub Op Locatie t.o.v. Self Storage?

Dat hangt af van jouw opslagbehoefte of project waarvoor je een opslagruimte wil huren. Je moet de opslagformule Kuub Op Locatie zien als een uitbreiding van de beschikbare ruimte bij jou thuis, bedrijf of op een andere plaats. Het grote voordeel is dat je je niet hoeft te verplaatsen naar de self storage vestiging als je spullen uit je opslagruimte nodig hebt.

Nog een voordeel is dat je slechts één keer hoeft te laden en te lossen. Bij self storage laad je eerst alle spullen in een verhuiswagen, bus of aanhanger om te lossen aan de self storage faciliteit. Nadien moet je dit nogmaals doen in omgekeerde richting om je spullen terug te brengen. 

Opslagcontainer huren met open zijkant of zij ingang


Hoe lang kan de opslag box Kuub Op Locatie blijven staan?

Hoe je dit ook draait of keert, elke keer dat je een meubelstuk, schilderij, … optilt en verplaatst bestaat de kans op beschadiging. Je kan ergens tegenaan lopen, je kan het uit je handen laten vallen etc.

Minder verplaatsen is minder  kans op beschadigingen.


Risico op transportschade? Geen enkel!

Dat is nogal logisch. Doordat de opslagbox bij jou staat is er immers geen transport.

Als er geen transport is, dan is er ook geen risico op transportschade. Geen risico bij bruusk remmen, want .. je moet niet remmen. ??


Veilige opslagruimte huren

Is zo’n stalen opslagbox wel veilig, bv. tegen vandalisme of diefstal?

Zo’n opslagruimte is veilig, zeer veilig. De wanden bestaan uit dikke staalplaten waar men zomaar niet in kan. Ik durf stellen dat het moeilijker is om in te breken in een opslagcontainer dan in jouw woning. 

De opslagcontainer wordt op een manier afgesloten waardoor het bijna onmogelijk is om het slot te forceren. Het slot is nl. onbereikbaar met gereedschap etc.


BESLUIT:

Kuub opslag box Kuub Op Locatie is de ideale opslagformule als je meer ruimte nodig hebt thuis of op eender welke plaats. De opslagcontainer wordt gebracht, je maakt er gebruik van zolang je wil en daarna halen we deze terug op.

Opslag @home heet nu Self Storage geleverd


Keuze uit verschillende formaten. Na het laden blijft de opslagbox bij jou staan of wij zetten deze een tijd voor je weg.