Wielerpiste Eddy Merckx hoofdingang

Kuub op de European Championships Track Juniors & U23

“Van 9 tot 14 juli zal er belangrijke Europese wielergeschiedenis geschreven worden in Gent, de hoofdstad van de provincie Vlaanderen” Aan het woord is de Voorzitter van de Union Europeenne de Cyclisme. Ik vermoed dat Enrico Della Casa de hoofdstad van Oost-Vlaanderen bedoelt maar dat is waarschijnlijk muggenziften.

Wielerpiste Eddy Merckx hoofdingang

In het Wielercentrum Eddy Merckx te Gent vinden de “European Championships Track Juniors & U23” plaats. Het is een indrukwekkend deelnemersveld met renners uit dertig landen en in totaal meer dan vierhonderd atleten die strijden voor de 44 Europese titels in de categorieën Juniors en U23. 

Levering van opslagcontainers In Gent

Gentse schepen van sport Sofie Bracke vindt het een uitgelezen gelegenheid om de ontluikende talenten in binnen- en buitenland te leren kennen, dit met het oog op de Olympische Spelen 2024 die in Parijs doorgaan.

Het plaatsen van de opslagcontainer met vrachtwagen en kraan,

De organisatie deed beroep op Kuub Opslag om de opslagcapaciteit te voorzien. Met Opslag Op Locatie, dat zijn de opslagcontainers die we in gans België plaatsen, is men in Gent zeker dat het materiaal veilig, proper en droog weggezet kan worden.

Rij opslagcontainers Eddy Merckx wielerpiste

Kuub ging naar Gent met verschillende vrachtwagens om de dertien grote opslagcontainers te plaatsen.  
We wensen veel geluk aan alle deelnemers en veel plezier aan alle fans en toeschouwers.

Huren opslagcontainer Gent

Tijdelijk meer plaats


Extra bergruimte nodig voor op je evenement, tijdens je verbouwing ...?