Magazijn te huur Tienen voor opslag

Magazijn te huur in Tienen

Leestijd: ? 2 minuten 


Je hebt dringend opslagruimte nodig, dus je stelt jezelf de vraag: is er een magazijn te huur in Tienen? Je zult er al snel achterkomen dat er voldoende mogelijkheden zijn voor het huren van zo’n dergelijke opslagruimte, stapelruimte of zelfs loods. Wist je dat je in de meeste gevallen vastzit aan een huurcontract voor langere tijd? Wanneer je dit niet wenselijk vindt, denk dan eens na over self storage.

Self storage in Tienen

Ben je op zoek naar een huis te huur of te koop in Tienen, maar moet je jouw huidige woning al verlaten? Kijk dan eens naar de opties voor opslag in Tienen. Zoals we hierboven al lieten doorschemeren, kent self storage vele voordelen ten opzichte van andere vormen van magazijnopslag. Zo zit je niet voor lange tijd vast aan een huurcontract en huur je ook alleen die ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt. Andere voordelen zijn:

 • De stapelruimte bevindt zich in een groter geheel dat beveiligd is en dus is het een veilige optie;
 • De ruimte is vrij van vorst en het is er droog, waardoor jouw spullen intact zullen blijven;
 • In de huurprijs zitten veel bijkomende diensten inbegrepen, zoals de gebruikmaking van karretjes en andere tilhulpen.

Te huur magazijn Tienen en omgeving

Ben je op zoek naar een magazijn te huur in Tienen en omstreken? Ook voor zakelijke doeleinden is het huren van een opslagruimte in een self storage erg ideaal. Doordat je op elk moment kunt wisselen naar een andere grootte opslagruimte, kun je eenvoudig meegroeien met je eigen voorraad. Is het plots niet langer nodig om je spullen op te slaan? Er is geen sprake van een opzegtermijn en dus is het alleen een kwestie van de ruimte leegmaken en de sleutel afgeven!


Kleine opslagruimte te huur in Tienen

Dacht je dat het alleen mogelijk is om een grote ruimte te huren om jouw spullen op te slaan? Niets is minder waar! Wanneer je kiest voor self storage in de regio Tienen, dan beslis je zelf of je een grote of kleine stapelplaats wilt huren. Er is een enorm groot scala aan formaten voorhanden.


Loods te huur voor korte termijn in Tienen

Voor een korte termijn een loods huren in Tienen? Vergeet het maar! Alhoewel, op de reguliere verhuurmarkt dan. Wanneer je voor een self storage opslagruimte kiest, huur je net zo lang – of kort natuurlijk – als dat je zelf wil!


Veilige opslag huren in Tienen

Wist je dat het huren van een opslag- of stapelruimte in een self storage in Tienen een ontzettend veilige keuze is? Zo is elke opslagruimte apart beveiligd, evenals het gebouw waarin en het terrein waarop de ruimte zich bevindt. Dat is ook wel het minste wat je mag verwachten wanneer je huur betaalt voor een stapelplaats in Tienen. Concreet betekent dit het volgende:

 • Het gehele terrein wordt bewaakt middels camera’s;
 • In het gehele gebouw én in de aparte opslagruimtes zijn alarmen aanwezig;
 • Je kunt alleen het gebouw betreden als je in het bezit bent van een kloppende code of toegangsbadge;
 • Jouw individuele opslagplaats is alleen te betreden door gebruik te maken van jouw persoonlijke sleutel.


Self storage te huur in Tienen

Kuub opslag Tienen is met de nieuwe vestiging nu ook een feit! Wij kunnen onszelf met recht de Belgische specialist in opslag noemen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor:

 • Het huren van een opslagruimte voor zowel korte als lange termijn;
 • Het huren van zowel een kleine als grote opslagruimte;
 • Het verkrijgen van inpak- en beschermingsmateriaal;
 • Het ontvangen van leveringen voor huurders die niet aanwezig zijn.

BESLUIT

Wil je in de regio Tienen een klein of groot formaat magazijn, opslagruimte of stapelplaats huren voor korte of lange termijn, overweeg self storage. Je hangt niet vast aan een langlopend contract, het is veilig en de oppervlakte van de opslagruimte volgt jouw behoefte.

Ontdek de opslagmogelijkheden

Bekijk de drie opslagformules: self storage, self storage geleverd en meubelbewaring en ontdek welk het best aansluit bij jouw behoeftes