Opslagcontainers met open deur, binnenzijde

Inboedel container huren bij Kuub

  Leestijd: ? 2 minuten

Opslagcontainers naast elkaar verschillende afmetingen

De redenen waarom een container huren om er je inboedel of meubels in op te slaan wel een goede optie is hebben we in vorige blogpost uitgelegd. (Deze kan je hier lezen). Maar waarom zou je die container nu net bij Kuub Opslag huren? Er zijn wel een aantal voordelen. De specifieke aanpak van Kuub Opslag zal ik in deze post belichten.


Welke opslagruimte heb je nodig?

Wanneer je een container huurt dan is het eerste wat je bepaalt waar je precies nood aan hebt. Bij Kuub gaat het niet om de container als dusdanig, maar wel om het juiste opslagproduct te bieden die het best bij jouw behoeftes aansluit. Om het zo goed mogelijk bij de opslagnoden te doen aansluiten, deelden we ons aanbod op in twee duidelijke categorieën: Self Storage en Self Storage Geleverd.

Opslagcontainers met open deur, binnenzijde


Een opslagcontainer is ook Self Storage geleverd

Onder Self Storage geleverd kan je dan weer kiezen om de opslagruimte bij jou te laten staan of deze in een van onze vestigingen op te slaan. Alle Self Storage geleverd opslagruimtes kunnen bij ons opgeslagen worden na het inladen. De metalen opslagcontainers kunnen bij jou blijven zolang je deze nodig hebt.


Afmetingen opslagcontainer: het juiste formaat

De afmeting van de opslagruimte is afhankelijk van de inhoud die je erin wil plaatsen.
Bij Kuub Opslag heb je keuze uit vier formaten:

  • Opslagcontainer 10m³

  • Opslagcontainer 15m³

  • Opslagcontainer 32m³

  • Opslagcontainer 37m³


Waar moeten de deuren zitten?

Standaard is een opslagcontainer voorzien met deuren op de korte -kopse- zijde.
Alle Self Storage Geleverd opslagcontainers zijn uitgerust met de deuren op de korte zijde.
Je kan ook kiezen kan je ook kiezen voor de uitvoering met de open zijkant. Naast de deuren op de korte zijde, is er bij deze opslagcontainers de bijkomende mogelijkheid om de ganse zijkant te openen. De optie met de bijkomende deuren op de zijkant is mogelijk bij de 32m³ en de 37m³.

Opslagcontainer met deuren open zijkant


Gratis reserveren en omboeken van je opslagruimte

Bij Kuub huur je de opslagcontainer voor je inboedel en je betaalt geen reserveringskosten.  En omdat we weten dat een project wel al eens vertraging kan oplopen kan je kosteloos jouw reservering omboeken naar een ander tijdstip. 


Volle opslagcontainer veilig verplaatsen: geen probleem.

Met de autokraan kan een volle container opgetild worden om op de vrachtwagen te plaatsen. Wij van Kuub houden er niet zo van. Doordat de container met hijsbanden opgetild wordt kan de inhoud verschuiven. Ook de gewichtsverdeling is belangrijk bij het inladen. Teveel gedoe, vinden wij.

Daarom verplaatsen jouw volle opslagruimte met een speciale wagen, dicht bij de grond. Deze rijdt de vrachtwagen op waarbij de opslagruimte steeds perfect horizontaal blijft, ongeacht hoe de container werd ingeladen.


Alle verpakkingen en hulpmiddelen zijn beschikbaar

Meubelhondjes, steekwagen, verhuisdekens, allerhande verhuisdozen, etc. Geef tijdens reservatie alles door wat je nodig hebt en dit zal in jouw opslagcontainer zitten op moment van levering.

EXTRA TIP:  Kuub Opslag stimuleert duurzaamheid en hergebruik. Vraag naar de gebruikte verhuisdozen. Na gebruik nemen we de dozen terug van je over. Je betaalt minder voor je verhuisdozen en na gebruik recupereer je nog een deel van de kost.


Advies inbegrepen

Inboedel container huren bij Kuub. Jouw Kuub Opslag contactpersoon staat voor je klaar met antwoorden op je vragen en om te luisteren naar je opmerkingen. Dit zowel voor, tijdens, als na uw opslagproject. Stel gerust al uw vragen en doe zo een beroep op onze ervaring.
Tijdelijk meer plaats


Extra bergruimte nodig tijdens je verbouwing, op je evenement of nog voor een andere reden?