Opslagruimte te huur: de opties op een rij

Leestijd: ? 2 minuten

In 't kort 

Er zijn opslagruimtes te huur in diverse soorten en maten. Bij Kuub Opslag kies je uit self storage, self storage geleverd of meubelbewaring. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie maak je de keuze voor wat het beste bij jou past. Met vestigingen door heel België en een lijst met voordelen is er geen reden meer voor jou om geen opslagruimte te huren bij Kuub Opslag.

Kuub Opslag heeft diverse opslagruimtes te huur. Ruimtes die van elkaar verschillen in grootte en zo aan verscheidene behoeften kunnen voldoen. Wil je jouw spullen tijdelijk wegzetten en wil je er tussentijds bij kunnen? Of heb je bezittingen die je op de lange termijn wilt bewaren, maar die je voorlopig nog niet nodig hebt? In alle gevallen is er een passende oplossing beschikbaar voor jou. In deze blog lees je meer over deze opties en kom je te weten op welke locaties jij terechtkunt voor jouw gewenste vorm van opslag.


Opslagruimte in de vorm van self storage

Er zijn diverse formaten opslagruimtes te huur bij Kuub Opslag. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je op wilt slaan, huur je een kleine opslagruimte van 1 m³ of juist een veel grotere ruimte. Je bepaalt zelf of dit voor een korte of lange periode is. Eén ding is zeker: self storage is altijd een veilige, geklimatiseerde keuze. Bovendien heb je 24/7 toegang tot jouw storage box. Bij het in- en uitladen van jouw gehuurde opslagruimte maak je geheel gratis gebruik van onze til- en transporthulp.

Opslagruimte te huur: de opties op een rij


Self storage geleverd: opslagruimte dicht bij huis

Een opslagruimte huren, maar toch je spullen in de buurt hebben? Dat is mogelijk wanneer je kiest voor self storage geleverd. Bij deze vorm van opslag wordt de opslagruimte naar jou toegebracht. Dit zorgt ervoor dat je jouw spullen niet hoeft te vervoeren, want het inladen gebeurt gewoon voor de deur. Vervolgens ben je flexibel in je keuze voor waar de opslagruimte moet komen te staan.

  • De gehuurde opslagruimte kun je laten staan; handig tijdens een verbouwing bijvoorbeeld.
  • De opslagruimte kun je voor een bepaalde periode weg laten zetten in één van de Kuub vestigingen.
  • De opslagruimte kun je naar het losadres laten brengen; bijvoorbeeld handig wanneer er sprake is van een verhuizing. Dat kun je met recht een innovatieve verhuisoplossing noemen!

Wist je dat het leveren van een self storage opslagruimte door heel België mogelijk is? Voor iedere inwoner van België een goed idee dus!

Opslagruimte te huur: de opties op een rij


Meubelbewaring: unieke manier voor het huren van een opslagruimte


Is het huren van een opslagruimte in jouw persoonlijke situatie niet de beste oplossing? Verdiep je dan eens in het unieke karakter van meubelbewaring. Meubelbewaring kent vele voordelen die je versteld zullen doen staan. Zo betaal je bij meubelbewaring niet voor de vierkante meters die je niet gebruikt, maar enkel voor het volume dat je opslaat. Een goede oplossing dus wanneer je niet tussentijds bij jouw bezittingen hoeft, maar er juist voor langere tijd afstand van wil doen.


Vestigingen van Kuub Opslag in Brugge, Geel, (Oud-)Turnhout en Tienen

Kuub Opslag heeft zich op verschillende locaties in België gevestigd. In zowel Brugge, Geel, Oud-Turnhout, Turnhout als Tienen kun je terecht wanneer je op zoek bent naar de perfecte opslagruimte. En elke vestiging heeft haar eigen mogelijkheden. In de onderstaande tabel zie je voor welke service je waar terechtkunt.


Self storage

Self storage geleverd

Meubelbewaring

Verhuiswinkel

Brugge

x

x

x

Geel

x

x

x

x

Oud-Turnhout

x

x

x

Tienen

x

x

x

Turnhout

x

x

x

x


Waarom een opslagruimte huren bij Kuub Opslag?

Er zijn diverse redenen om voor een opslagruimte van Kuub Opslag te kiezen. Wij sommen de voordelen voor je op.

  • Opslagruimtes in diverse groottes beschikbaar;
  • Flexibiliteit in locatie, toegang en huurtermijn;
  • Een veilige en betrouwbare oplossing;
  • Door heel België mogelijk.

Kortom: Kuub Opslag biedt een scala aan opslagopties die aan verschillende behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opslag tijdens een verhuizing of extra ruimte voor bedrijfsinventaris, Kuub Opslag heeft diverse oplossingen die passen bij jouw situatie.

Insert Content Template or Symbol

Niet elke opslagbehoefte is gelijk. Daarom bieden we verschillenden formules